Д-р Ангел Ангелов - Ветеринар гр. Плевен

7714
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ангел Ангелов е специалист по ветеринарна медицина.
Практикува във Ветеринарна клиника Ида Вет в град Плевен.
УСЛУГИ:
- Прегледи
- Лечение
- Манипулации
- Оперативни и следоперативни намеси
- Клинична лаборатория и ехографски изследвания
- Ваксинации
Към клиниката има и зоомагазин.
РАБОТНО ВРЕМЕ:
Пон.-Петък 9 -13 ч.
15 - 19 ч.
Събота 10 - 16 ч.
Неделя - пчивен ден
ТЕЛЕФОН ЗА СПЕШНИ СЛУЧАИ 0897 946 705

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.