Д-р Ангел Ангелов - Акушер-гинеколог гр. Пловдив

15088
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ангел Ангелов е специалист по акушеро-гинекология и онкология.
Извършва всички видове оперативни намеси за гинекологични и онкологични заболявания.

ДЕЙНОСТ:
* Ехография с 4D
* Колпоскопия
* Раждания
* Имунизации
* Профилактика за рак на маточната шийка

Д-р Ангел Ангелов има сключен договор с РЗОК.
Член е на Българската асоциация по онкогинекология (БАОГ) и Българската асоциация по микроинвазивна хирургия (БАМИХ).
Приема пациенти в СБАЛАГ Селена.

гр. Пловдив, ул. Ангиста 3, ет. 2
Записване на часове: 0885707698

Допълнителни контакти


гр. Пловдив, бул. Пещерско шосе 80 [виж карта]
Тел.: 0886 41 88 41, 032 64 80 20

КОЦ Пловдив, бул. В. Априлов № 15А - за консултации само

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.