Д-р Ангелина Въжарова - Доплерова сонография гр. Варна

9794
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ангелина Въжарова е невролог от Варна, който предлага ултразвукова доплерова сонография. Доктор Ангелина Въжарова е специалист с дългогодишен опит в областта.  Д-р Ангелина Въжарова работи в ДКЦ Чайка – Курортна поликлиника.
Д-р Въжарова е член на Българско дружество по неврология.

Доктор Ангелина Въжарова предлага:

  • Преглед на специалист и експертиза за временна нетрудоспособност.
  • Специална част – вегетологично изследване, лумбална функция и блокада на периферен нерв.
  • Високо специализирани дейности – доплерова сонография, евокирани потенцияли.
ДОПЛЕРОВА СОНОГРАФИЯ 

Ултразвуковата Допрелова сонография е най-използваната методика в клиничната практика. С нея се изследва хемодинамиката на кръвта /линейна скорост и посока на движение на еритроцитите/ в артериите и вените при нормални и патологични условия.
Ултразвуковите методи създадоха условия за:
- Развитието на профилактиката и лечението на исхемичните нарушения на мозъчното кръвообръщение
- Дадоха възможност за директна или индиректна интерпретация на състоянието на венозната система и периферните артериални съдове на ръцете и краката
Какви групи от болни подлежат на задължително ултразвуково изследване?:
1. Болни с рискови фактори за развитието на атеросклеротични промени на мозъчните артерии, като дългогодишна артериална хипертония, захарен диабет, хиперлипротеинемия.
2. Болни с асиптомна мозъчносъдова болест и преходни нарушения на мозъчното кръвообъщение
3. Болни с мозъчни инфаркти
4. Болни за които е необходим контрол при консервативно лечение на доказана съдова патология /било то артерии или вени/ или след оперативна интервенция.

Допълнителни контакти


гр. Варна, ул. “Отец Паисий” № 4 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.