д-р Алекси Делчев - Ендокринология и болести на обмяната гр. Ловеч

10585
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

  • Участва в клинични проучвания
  • Завършил ендокринология през 1985г.
  • Дипломиран специалист по вътрешни болести през 1983г.
  • Договор с НЗОК

РАБОТНО ВРЕМЕ
Понеделник - 07:30 - 13:30
Прием: Платен прием и по здравна каса
Вторник - 07:30 - 13:30
Прием: Платен прием и по здравна каса
Сряда - 07:30 - 13:30
Прием: Платен прием и по здравна каса
Четвъртък - 07:30 - 13:30
Прием: Платен прием и по здравна каса
Петък - 07:30 - 13:30
Прием: Платен прием и по здравна каса
КОНТАКТИ
Град: Ловеч
МБАЛ Проф Д-р Параскев Стоянов
ул. Д-р Съйко Съев 27
Тел: 0888536953 ,0884267040

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.