Д-р Александър Рудницки – Акушер-гинеколог гр. Русе

9318
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Александър Михайлов Рудницки е специалист акушер-гинеколог в град Русе.

Извършва гинекологични консултации, акушерски прегледи, ехографии при гинекологични заболявания, болкови смущения, кръвотечения, менструални проблеми и смущения.

Освен със своя висок професионализъм д-р Александър Рудницки е известен и с индивидуален подход към пациентите.

Услуги:

Д-р Александър Рудницки извършва консултации, прегледи, ехографии при:

  • гинекологични заболявания, кръвотечение, болков синдром;
  • менструални смущения и болки;
  • хормонални смущения /климакс, стерилитет, засилено окосмяване/.

В кабинета се предлагат и широк спектър от акушеро-гинекологични услуги:

  • нормално раждане с обезболяване;
  • оперативно раждане чрез цезарово сечение;
  • лапароскопски операции.

В кабинета се извършват онкопрофилактични прегледи с цитонамазка за профилактика и ранно откриване на злокачествени заболявания на маточната шийка и гърдите.

Д-р Александър Рударски извършва също:

  • Имунизация с Cervarix;
  • Женска консултация;
  • Вземане на секрет за микробиологично изследване;
  • Поставяне на вътрешноматочна спирала.

За записване на час при Д-р Александър Рудницки може да се свържете на тел. 0882 909 725 или 0888 267 862.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.