Доц. Александър Райнов д. м. - УНГ гр. София

34278
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Александър Райнов, дм е специалист по уши, нос и гърло.
Доц. д-р Александър Райнов, дм извършва диагностика и лечение на органите на главата и шията, както за деца така и за възрастни – лицето, носа, синусите, гърлото, ларинкса, ушите.


ДЕЙНОСТИ:
Извършва прегледи на уши,нос и гърло за деца и възрастни
- ендоскопска диагностика на УНГ
- диагностика и лечение на сънна апнея
- ехография на синуси
- импеданс метрия (тимпанометрия и стапедиус рефлекс)


Доц. д-р Райнов, дм приема след предварително записване на сайта: www.araynov.com
Работи по здравна каса и свободен прием.
Месторабота: гр. София, кв. Полигона, ул. Петър Протич 4 - Болница ЗОРА - партер, кабинети 9 и 10.
Записване на час
b

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.