Д-р Александър Плачков – Съдов хирург гр. Пловдив

4914
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Александър Плачков е специалист по обща и съдова хирургия с 18 – годишна практика по специалностите и сертификати по миниинвазивна лапароскопска хирургия и доплер диагностика. Завършил медицина през 1991 г. в МУ Пловдив. 1991 г.-2000 г. работи като лекар-ординатор в Хирургично отделение към Общинска болница – гр.Ардино.
През това време специализира Обща хирургия в МУ Пловдив. 2001 г.-2005 г. работи като лекар-ординатор в Хирургично отделение към Общинска болница – гр.Карлово. 2005 г.–2009 г. специализира Съдова хирургия и Ангиология в клиниката по Съдова хирургия и Ангиология към УМБАЛ Свети Георги – гр. Пловдив. Защитени специалности по Обща и Съдова хирургия.
Магистртура по "Мениджмънт в Здравеопазването". Придобит сертификат по интервенционална съдова хирургия.

ДЕЙНОСТ:

Специалист – обща и съдова хирургия. Пълен обем консервативно и оперативно лечение при венозна и артериална патология.
Извършва:

  • Лазер аблация;
  • Доплер – сонография;
  • Венозна ехография;
  • Лечение на трудно зарастващи рани;
  • Рани от венозен произход;
  • Диабетно стъпало;
  • Посттромбофлебитна болест;
  • Посещение по домовете при трудно подвижни пациенти;
  • Консултации за ТЕЛК.

Допълнителни консултации

Гр. Пазарджик, ул. Св. Иван Рилски 3 [виж картата]
Гр. Кърджали, бул. Тракия 19 [виж картата]

Работно време:

Понеделник и сряда - консултации от 14ч. в гр. Пазарджик "Хигия"

Четвъртък - консултации от 14ч. в гр. Кърджали ДКЦ1 (поликлиниката)

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.