Д-р Албена Пенчева Ангелова - Офталмолог гр. Русе

25402
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Албена Ангелова е завършила медицина през 1982 г. във ВМИ гр. Плевен . Специализира офталмология в МА София и е специалист по очни болести от 1986 г. Специализира лечение на глаукома, катарактална хирургия, диабетна ретинопатия, лечение на възпалителни, дегенеративни и съдови заболявания. Участва в много европейски и световни конгреси по офталмология в Париж, Мадрид, Копенхаген, Берлин, Барселона, Ница, Хамбург и други.

ДЕЙНОСТИ:

  • Компютърна периметрия
  • Безконтактна тонометрия
  • Пахиметрия
  • Авторефрактометрия
  • Контактна корекция
  • Оптична корекция
  • Очни операции
  • Спешни състояния
  • Диагностика на ретинопатия при недоносени с уникална апаратура RETCAM.
Приема пациенти в ДКЦ 1 и в частния си кабинет в град Русе. Работи по договор със здравна каса.
Работно време:
В ДКЦ 1
От понеделник до петък - от 08:00 до 14:00 ч.
В личния й кабинет
Вторник, сряда и четвъртък - от 16:00 до 19:00 ч.
Извънреден прием по предварителна заявка на тел. 0887 707017.
Прегледи на деца с RETCAM - по предварителна уговорка и записване на тел. 0887 707017.

Допълнителни контакти


гр. Русе, бул. Цар Фердинанд 32 - срещу хотел Рига [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.