д-р Албена Веселинова - стоматолог гр. София

3788
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

д-р Албена Веселинова e завършила факултета по дентална медицина на Медицински Университет София.
Започва работа като зъболекар в 25 стоматологична поликлиника София. От 2000 г. е със собствена практика в София.
През 1992 г. придобива специалност обща стоматология.
Има завършени редица курсове за следдипломна квалификация в областта на денталната медицина, най-вече по протетична стоматология и ендодонтия, ръководени от проф. Клиф Ръдъл (САЩ), проф. Дидие Дичи (Швейцария), проф. Голдщайн (САЩ), д-р Сергей Радлински (Украйна), д-р Ян Бергманс (Белгия), д-р Марга Рий (Холандия), д-р Швартиг (Германия) и др.
Услуги:

- Естетична стоматология
- Ендодонтия- лечение на коренови канали
- Протетика- лечение със снемаеми и неснемаеми протезни конструкции
- Шини против хъркане, изработени в лаборатории в България и Германия
- Избелване на зъби
Работно време

Понеделник – Петък: 08:30ч – 15:30ч
Събота: почивен ден
Неделя: почивен ден

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.