Д-р Аделин Иванов д.м. - Ортопед и травматолог гр. София

24013
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Аделин Иванов е специалист по ортопедия и травматология.
Практикува в МБАЛ „Токуда Болница” в град София.
Завършил е медицина през 1989 г. в медицинския факултет на Тракийския университет. Има специалност „Ортопедия и травматология” от 1995 г. През 2005 г. получава магистърска степен по „Здравен мениджмънт”.

В продължение до 4 години до 1998 г. е специализирал в Монс, Белгия, в отделението по Ортопедия на Hôpital inter universitaire "A.Paré".
Бил е на по-кратки специализации в Турция и Швейцария.
От 1990 до 2006 г. е работил в Университетската болница на Стара Загора.
В екипа на отделението по „Ортопедия и травматология” на МБАЛ „Токуда Болница София” е от самото начало.

Дейности:
- Детски гръбначни деформации
- Хирургия
- Ендопротезиране на големите става: тазобедрена, колянна, раменна и глезенна стави
- Травми
- Навяхвания
- Спортни травми
- Заболявания на долни и горни крайници
- Възпаления
- Ревматични заболявания
- Изкълчвания

Работно време :
Понеделник и сряда: 15:00 - 19:00 платен прием
02/ 4034918 - регистратура за ортопедия

За гр. Стара Загора Медицински Център 'ОРФЕЙ' прегледите се извършват два пъти в месеца, по уточнен график на специалистите и след предварително записване на регистратурата на тел.: 042 / 924 000

гр. Стара Загора ул. Орфей №4 /МЦ Орфей/

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.