д-р Ягодка Петрова - общопрактикуващ лекар гр. Пловдив

2861
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петрова има 33 годишен стаж като лекар.Работила е в отделение, има стаж в бърза помощ 6 години, след това специализира вътрешни болести, нефрология и обща медицина.
От 2000год. работи като общопрактикуващ лекар с деца и възрастни

Д-р Петрова извършва:
-Прегледи
-Консултации
-ЕКГ
-Манипулации
-Ваксини
-Профилактика
-Диспансеризация

Д-р Ягодка Петрова извършва и домашни посещения

Работно време:

Понеделник 08:00 - 13:00
Вторник 13:30 - 18:30
Сряда 08:00 - 13:00
Четвъртък 13:30 - 18:30
Петък 08:00 - 13:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.