Д-р Юлия Деведжиева, специалист по Пластично-възстановителна и естетична хирургия - гр. Пловдив

2923
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Julia Aesthetic е специализирана в процедури по естетична пластична хирургия.

Открояваме се с професионални услуги, екип и най-модерната апаратура.

д-р Юлия Деведжиева
Специалист по пластично възстановителна и естетична хирургия

Д-р Юлия Деведжиева е специалист по пластично-възстановителна и естетична хирургия с над 10 години медицински стаж.
Професионално развитие
Работи в УМБАЛ,,Св.Георги“и в МЦ,,Антон Тонев“ в гр. Пловдив сега.

Специализации
Д-р Деведжиева завършва МУ-Пловдив през 2008година, както и Здравен мениджмънт през 2011 година като в тази година започва специализация по Пластично- възстановителна и естетична хирургия и успешно полага изпит за специалност с диплома за придобита специалност пластично-възстановителна и естетична хирургия.

Квалификации
✔ Член на БЪЛГАРСКИЯ ЛЕКАРСКИ СЪЮЗ

✔ Участие в национални конгреси и семинари по специалността

✔ Сертификати от специализирани курсове и обучения

Процедури

Лице
Гърди
Липоскулптура
Абдоминопластика
Фейслифт
Отопластика
Блефаропластика
Ринопластика

Процедури лице

Филъри
Ботулинов токсин
Мезотерапия
INUS

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.