Д-р Цветомир Бадов – ортодонт Пловдив

24913
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цветомир Бадов отваря своя специализирана практика в началото на м. Декември 2019г. в гр. Пловдив, след 7 години  работа извън България.

Д-р Бадов е добър ортодонт, диломиран след успешно завършена 3-годишна специализация по ортодонтия в Медицинския Университет Хадаса в Йерусалим, Израел. Там защитава и дисертация, за да придобие научна степен M.S.c (Master of Science).

Има придобита специалност по ортодонтия в Република България.

Най-високото му постижение е успешно взет изпит по специалността ортодонтия в Кралския Колеж на Хирурзите в Единбург, Великобритания. Към момента е единственият българин, добър ортодонт, който е бил изпитан в този световно известен медицински център и е признат като специалист там.

Професионално развитие

  • 2005 – 2011г.Следва Дентална Медицина във Факултета по Дентална Медицина към Медицински университет, гр. София.
  • 03.2012 – 28.02.2015г. Специализира ортодонтия и лицево-челюстна ортопедия във Факултета по Дентална Медицина към Медицински университет в Йерусалим, Израел.Международната програма за специализация по ортодонтия във Факултета по Дентална Медицина Хадаса в Йерусалим е 3-годишна програма на обучение с официален език – английски. Програмата за специализация е призната от EFOSA (Европейската Федерация на Специалистите по Ортодонтия).
  • 2017г. Придобива специалност по Ортодонтия в Република България от Факултета по Дентална Медицина в София. Виж диплома 
  • 2017г. Защитава дисертация в Факултета по Дентална Медицина Хадаса в Йерусалим. И придобива научна степен M.Sc.  по специалността Биомедицински науки в Денталната Медицина. Виж диплома 
  • 2019г. Придобива специалност по Ортодонтия (Membership in Orthodontics – MOrth RCSed) от Кралския Колеж на Хирурзите в Единбург, Великобритания (Royal College of Surgeons Of Edinburgh -RCSed ). Това е един от най-елитните медицински центрове в света.
  • След дипломирането си като ортодонт, работи в частни клиники в Ирландия в градовете Гауей и Дъблин.
  • След години  работа извън България, Д-р Бадов отваря своя специализирана практика в началото на м. Декември 2019г. в гр. Пловдив, а от началото на 2020г. и в гр. София

Повече информация за ортодонтското лечение може да откриете ТУК 

Повече информация за това, какво предсатвляват брекетите и видове брекети може да откриете ТУК

Работно време: Понеделник - Събота 10:00 - 19:30 след предварително записване на тел. 0888481515

Адреси:
гр. Пловдив, ул. Филип Македонски 72

Youtube канал

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.