Д-р Цвета Гаджанова - стоматолог гр. София

2949
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Цвета Гаджанова е професионалист с дългогодишен и богат опит в сферата на денталната медицина.Има придобита специалност по обща дентална медицина. Предлага на своите пациенти комплексно лечение на всеки клиничен случай от преглед до пълно саниране. Привърженик е на индивидуалния подход в спокойна и приветлива атмосфера. Основни принципи в нейната работа са отговорност, максимално безболезнено и атравматично лечение. С удоволствие и успешно лекува и детски контингент.

Кабинетът е оборудван с необходимата за съвременно лечение техника. Лекарят работи само с качествени материали от доказали се световни производители и има договор с НЗОК.

Дейности:
- Лечение на кариес и усложненията му
- Ендодонтия
- Хирургия-стандартни екстракции и инцизии
- Детска дентална медицина;
силанизация
- Протетика-металокерамични корони и мостове;
различни видове подвижни протезни конструкции
- Пародонтология и профилактика;
отстраняване на зъбен камък с ултразвук

Работно време:
Понеделник - Петък - 8:30ч. - 13:30ч. и 15:00ч. - 18:00ч.
Събота - по уговорка

Пациенти за консултация и лечение се приемат само с предварително записан час с изключение на случаите по спешност.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.