Д-р Стефан Шишманов - Стоматолог Хисаря

3568
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Амбулатория за индивидуална практика за първична помощ по дентална медицина (АИПППДМ) гр. Хисаря, ул. "Г.Раковски" 11 - база

Д-р Стефан Шишманов - специалист по Обща дентална медицина
Д-р Пенка Шишманова - специалист по Обща дентална медицина
тел.: 0337 62898; 0888 841 147; 0887 247 637

Работно време:
Понеделник - Петък от 09:00ч до 19:00ч.
Четвъртък от 16:00ч до 19:00ч.

с. Старосел, ул. "Г.Димитров" 54 А - филиал
тел.: 0888 841 147
Понеделник, Сряда и Петък от 09:00ч до 14:00ч.

В Амбулаторията се извършват диагностика, профилактика и лечение по обща дентална медицина, пародонтология, лазерно - асистирана дентална медицина  и др.
Договор с НЗОК

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.