д-р Силвия Георгиева - Кабинет УНГ Русе

ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Силвия Георгиева е специалист с дългогодишен опит. Тя е завършила своето медицинско образование в град Стара Загора (Тракийски университет), като е работила в практика по обща медицина, с преобладаваща педиатрична насоченост. Притежава специализация по УНГ в Медицински университет – гр. Варна и МБАЛ гр. Русе. Работи в специализирана практика по ушно-носно-гърлени болести, както и в УНГ отделението на МБАЛ Русе. През март 2011 година в град Кьолн (Германия) преминава специален курс по алергологични заболявания в областта на ушите, носа и гърлото. Редовен посетител е на научно-практикологични конференции в областта на оториноларингологията.

Кабинетът на д-р Силвия Георгиева се намира в град Русе, близо до МБАЛ Русе /многопрофилна болница по активно лечение/.От 2017 г.в кабинета работи УНГ микроскоп и система за промивка на уши - осигурявяща безболезнено и безопасно почистване на ушите. При д-р Георгиева може да направите консултация, профилактика, диагностика и лечение на заболявания, свързани с ушите, носа и гърлото. Кабинетът разполага с качествена и съвременна техника: апаратура за изследване на слуха – аудиометър „Maico”, тимпанометър „Ear check”, видео-ото-рино-ларингоскоп „MD Scope delux” - позволяващ визуализация в реално време, както и пистолет за поставяне на обеци „Studex”.  

Благодарение на опита, практиката и отношението, които притежава д-р Силвия Георгиева, кабинетът ѝ е подходящо място за Вашите деца. Често не се обръща внимание на болестните симптоми, свързани с носа, гърлото и ушите, които Вашето дете може да има. Обърнете внимание ако Вашето дете хърка докато спи, изпитва болки в ушите или не чува добре. Заболяванията на ушите, носа и гърлото могат сериозно да влошат качеството Ви на живот, затова трябва навременна намеса. Алергичният ринит също е неприятно заболяване, което се активизира предимно през пролетта. Открити навреме, проблемите с хремата, болките в ушите и гърлото, могат да бъдат решени.

В раздел „Услуги” имате възможност да се запознаете с работното време на кабинета, както и услугите, които д-р Силвия Георгиева Ви извършва в нейния кабинет в град Русе.

Услуги:

• УНГ прегледи;
• Аудиометрия;
• Видео-ото-рино-ларингоскопия;
• Хирургични операции;
• Поставяне на медицински обеци;
• Спешни прегледи;
• Работа със Здравна каса и платен прием.

РАБОТЕН ГРАФИК

Понеделник - 08:00 - 13:30 ч.
Вторник - 08:00 - 13:30 ч.
Сряда - 10:30 - 14:00 ч.
Четвъртък - 08:00 - 13:30 ч.
Петък - 08:00 - 13:30 ч.
Събота - 12:00 - 14:00 ч. – след предварително записване

В извънработно време кабинетът работи по предварителна уговорка.

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.