д-р Петя Тусчиева- нуклеарна медицина

11628
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Петя Тусчиева е ординатор по медицинска радиология.

Родена е в гр.Плевен на 18.04.1963
Висше образование- през 1988 г.в МУ -Плевен с отличен успех.
Придобита специалност през 1992 година- Медицинска радиология в МУ - София.
От 1988-а до 2013-а година съм работила в "КОЦ-В.Търново" ЕООД, като от 2006-а и като Началник отделение.
От 2013-а година по покана на Управителя на "КОЦ-Бургас" ЕООД работя като ординатор в Отделение по Нуклеарна медицина.


През тази година в "КОЦ-Бургас" беше финализиран проект за строителство на сграда и закупуване на нова СПЕКТ-КТ камера, ПЕТ-КТ-камера и апарат за брахитерапия. Очаква се новото отделение да заработи в средата на следващата година.
Понастоящем, отделението разполага със СПЕКТ-гама камера и апарат за радиоимунология. Извършват се сцинтиграфски изследвания на кости, бъбреци, щитовидна жлеза, туморотропна сцинтиграфия, сентинелни лимфни възли, туморни маркери. Отделението разполага с лиценз и възможности за метаболитна терапия на костни метастази със стронций и радий.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.