Доц. д-р Павлина Николова - Глоговска, д.м.

34059
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Павлина Николова - Глоговска - началник на второ отделение в клиниката по пневмология и фтизиатрия към “УМБАЛ - Д-р Георги Странски” ЕАД - Плевен.

Дата и място на раждане: 25.08.1959 г., гр. Плевен

Образование:

 • висше

Академични позици:

 • главен асистент

НПО:

Специализации:

 • Вътрешни болести;
 • Пневмология и фтизиатрия

Научни интереси: инфекции в пулмологичната практика, обструктивни белодробни заболявания.

Публикации:

 • Автор и съавтор на над 60 научни съобщения в областта на обструктивните заболявания и 45статии

Компютърни умения и компетенции:

 • да

Езикова квалификация:

 • английски език


  Допълнителни адреси:

  ул.”Иван Вазов” 31 Астма център
  Телефон: 064 802 772
  Вторник от 15:00-18:00ч.
  Четвъртък от 15:00-18:00ч.

  гр. Плевен, ул. Ген. Владимир Вазов № 91 (ІI-ра Клинична база, УМБАЛ
  Телефон: 064886650

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.