Д-р Николай Патоков - детски хирург

5713
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Завършва медицина в Медицински университет – София 1988 г. 
Хирург в МБАЛ – гр. Благоевград – 1988 – 1995г. От 1995 г. работи в Клиниката по детска хирургия на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов".
Има 2 специалности по обща хирургия от 1993 г. и по детска хирургия 2000 г.
Участва в в детско и общохирургични конгреси ежегодно. 

Научните интереси на д-р Патоков са:
- перитонит
- болести на ингвино-скроталния район

Допълнителен адрес:
Медицински център ПТБ МЕД, ж.к. Люлин 10, бул. Д-р Петър Дертлиев 25, Търговски комплекс Лабиринт блок Б

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.