Д-р Невин Садъкова - личен лекар

2426
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

"Пиша стихове. Имам издадени 2 стихосбирки. Обичам хубавите коли и да ги карам. Харесват ми къщите в арт стил. Обичам да чета парапсихология."

Д-р Невин Месру Садъкова е родена в град Севлиево, където завършва средното си образование.

Висше медицинско образование завършва през 1995г. в МУ град Стара Загора.

От 1996г. живее в град Момчилград като 4 години работи във Вътрешно отделение на болницата, а с реформата става Семеен лекар.

През 2004 година придобива специалност Обща Медицина.

От 2012г. има сертификат за Шуслеров терапевт - начален курс.

През 2006г. взима приза “Семеен лекар на годината” 2010г.

Песента ѝ “Живот за всички” става химн на ОПЛ в България. През 2014г. на Четвъртия национален конгрес по ОМ с международно участие представя и клипа към песента и.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.