Д-р Мухамет Дилбер - ринопластика в Турция

81281
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Ринопластиката е пластична операция, която се прави с цел коригиране  формата и размера на носа. Това е най-често правената естетична операция в световен мащаб.

С ринопластиката се цели създаването на по-хармоничен външен вид, като се запазят индивидуалните черти на лицето. Формата на носа става по-хубава, размерите му се коригират, премахват се вродени дефекти. Понякога ринопластиката се използва, за да се коригират проблеми с дишането.

Доктор Мухамет Дилбер има  зад гърба си вече над 10 000 успешни операции в сферата на оториноларингологията (естетични и функционални операции на носове и уши).

Завършил е  Медицински факултет в Улудаг. Там успешно е завършил и специалността си оториноларингология както и хирургия на глава и шия.

След  специализацията си той се мести в Истанбул и в продължение на пет години практикува в Аджъбадем в оториноларингологичния център.

От 2011 година работи в собствената си клиника. Всяка година участва в семинари и конференции в страната и чужбина свързани с пластичната хиругия на нос и уши. И до момента продължава да изнася лекции по покана на университети, свързани с напредналите техники в ринопластиката.

Признат член е на Турското дружество по оториноларингология и хирургия на глава и шия, Европейска асоциация по лицево пластична хирургия, Европейско дружество по алергология и клинична имунология.

Услугите които извършва са: 

  • Ревизия (вторична ринопластика)
  • Девиация на носната преграда
  • Отопластика
  • Постоперативна информация за пациента
  • Предоперативна информация

Запишете се за консултация при д-р Мухамет Дилбер


Instagram
Очаквайте ни във Варна :

На 19 и 20 СЕПТЕМВРИ !
гр. Варна - Хотел Панорама - бул. „Приморски“ 31

Очаквайте ни в София:
На 26 и 27 СЕПТЕМВРИ !
гр. София, ул . “ Отец Паисий “44 ет . 1 - Vintage Dolls Aesthetic Center

За записване на час за консултация позвънете на телефон: +905330135665

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.