Д-р Мирослав Георгиев - Психиатър - гр. София

989
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мирослав Георгиев е специалист психиатър в София с над 20 години опит. Диагностицира и лекува психични разстройства като: психози, депресии, неврози, тревожни състояния, страхови състояния, паническо разстройство, реакции на стрес, поведенчески и емоционални проблеми, проблеми в общуването, разстройства на храненето, семейни и брачни проблеми. Всеки вторник в МЦ Майчин дом д-р Георгиев извършва прегледи с апарат Braster Pro - най-съвременният метод в света за ранна диагностика на рак на гърдата. Д-р Георгиев не преглежда деца.

Образование

Д-р Георгиев завършва Медицински университет София през 1997 г. Своите специалности по Психиатрия и Социална медицина придобива през 2008 г. и 2005 г.

Допълнителни квалификации

- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността;
- Следдипломно обучение "Публична администрация".

Биография

След своето дипломиране д-р Георгиев работи в Клиника по психиатрия на Александровска болница и в МБАЛНП "Свети Наум" София. Към момента работи като психиатър в МБАЛ Доверие и в МЦ Майчин дом София, на който е и Управител.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.