д-р Милка Мицова - стоматолог София

3796
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Милка Александрова Мицова е стоматолог с дългогодишен опит .
Кабинета на д-р Мицова е оборудван е със съвременна апаратура.
Изполват се материали от най-високия клас. Практиката е насочена към нуждите от дентално лечение на цялото семейство като предлага индивидуален подход и безболезнено лечение за пациенти от всички възрастови групи.

Дейности :

- Обща стоматология
- Терапия
- Ортопедия
- Детска стоматология
- Хирургия
- Лазер терапия
- Естетична стоматология

Д-р Мицова работи с НЗОК

Работно време :

Понеделник - Петък
сутрин от 09:00 до 12:00 часа
следобяд от 15:30 до 18:30 часа

Записване на час за преглед

График :
От понеделник до петък от 09:30 до 18:30
Обедна почивка от 12:30 до 15:30

Ортопедия

Детска стоматология

Хирургия

Лазер Терапия

На следната дата:
Данни за контакт:

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.