Д-р Мария Дончева – Гастроентеролог гр. Стара Загора

5541
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Мария Дончева е специалист по гастроентерология.

Лекар-ординатор в отделение Гастроентерология в МБАЛ "НиаМед"

Д-р Дончева е завършила Медицина в Медицинска Академия – София. Има специалности Вътрешни болести с 29 години стаж по специалността и Гастроентерология - с 27 години стаж по специалността.

От 2005 г. е Магистър по Здравен мениджмънт.

Работила е като Началник гастроентерологично отделение към МБАЛ „Проф. Стоян Киркович“ в град Стара Загора от 1988 до 2012 година.

Работно време:
от понеделник до петък от 7:30 до 13:30 часа

За записване на час:
042 / 611 611 (регистратура)

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.