Д-р Лиляна Алексиева - личен лекар, общопрактикуващ лекар Копривщица

807
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Лиляна Алексиева е общопрактикуващ лекар от 2015г.
Завършила е Медицински Университет-Пловдив със специалност Обща медицина.
Приема пациенти в кабинета си в гр. Копривщица.

Практическите и научните интереси:
-Научни срещи сърдечно съдови заболявания (ССЗ)
-Болка - лечение на болка, хронична болка
-Спешна педиатрия

Членства:
-Член на СОЛСО - Сдружение на общопрактикуващите лекари София област
-Член на СОИБОМ - Сдружение на обучители и изследователи в България по Обща Медицина

Работно време:
Понеделник-Петък- от 07:30ч. до 17:00ч.

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.