Д-р Кристиан Койнов - Естетична стоматология, импланти, корони, ортодонтски апарати Плевен

6870
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

ЗА МЕН

Аз съм автор на 15 изобретения патентовани някои от тях в цял свят ,в областа на стоматологичната имплантология и ортодонцията . Изобретател съм на най новият имплант Имплантодистрактор, в момента работим съвместно в консорциум с Полската Академия на Науките и Института за нови технологии и внедряване в гр. Краков.

По устройството Right function на което получих признаване на патент от международният патентен център работя в момента съвместно с учени от Техническият университет в гр. Вроцлав по изработване на прототип на устройството което сте помага на хората в борбата им за отслабване и здравословно хранене.

УСЛУГИ

- ИМПЛАНТОЛОГИЯ
- ОРТОДОНТИЯ
- КОЗМЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ
- ТОМОГРАФИЯ
- ЕНДОДОНТИЯ
- ДЕТСКА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
- ПРОТЕЗИ
- ФАСЕТИ
- АНЕСТЕЗИЯ
- ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗЪБ
- ПЕРИОДОНТИТ
- ПУЛПИТ
- КАРИЕС
- ЗЪБЕН КАМЪК
- ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ
- ПАРОДОНТОЛОГИЯ

 

 

РАЗГЛЕДАЙТЕ ВСИЧКИ СЕРТИФИКАТИ

 

В Клиниката ще намерите още:

МОДЕРНО ОБОРУДВАНЕ - Нашият опит и модерно оборудване ни позволява да осигурим най-високо качество на услугата.

ПРИЯТЕЛСКА АТМОСФЕРА - Приятелската атмосфера в офиса ще Ви накара да се почувствате повече от удобно.

КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ - Широка гама от услуги и процедури, които могат да бъдат организирани и уточнени на място.

 

РАБОТНО ВРЕМЕ:

ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК

8:00 - 17:00 ЧАСА

 

Допълнителен адрес

град Севлиево , ул.Стефан Пешев 9 виж на картата

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.