Д-р Кристиан Койнов - Естетична стоматология, импланти, корони, ортодонтски апарати Бургас

8934
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Койнов е автор на 15 изобретения в областа на стоматологичната имплантология и ортодонцията, някои от тях патентовани по цял свят. Той е изобретател на най-новият и иновативен имплант Имплантодистрактор. Партнира си съвместно в консорциум с Полската Академия на Науките и Института за нови технологии и внедряване в гр. Краков.

Кабинетът предлага естетично лечение на базата на комплексен подход в областите ортодонтия, имплантология, регенерация костните и меки тъкани, съвременна 3D протетика. Алайнери.

Д-р Койнов владее руски, полски и английски език.

УСЛУГИ

- ИМПЛАНТОЛОГИЯ
- ОРТОДОНТИЯ
- КОЗМЕТИЧНА СТОМАТОЛОГИЯ
- ТОМОГРАФИЯ
- ЕНДОДОНТИЯ
- ДЕТСКА ДЕНТАЛНА МЕДИЦИНА
- ПРОТЕЗИ
- ФАСЕТИ
- АНЕСТЕЗИЯ
- ИЗГРАЖДАНЕ НА ЗЪБ
- ПЕРИОДОНТИТ
- ПУЛПИТ
- КАРИЕС
- ЗЪБЕН КАМЪК
- ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИ
- ПАРОДОНТОЛОГИЯ

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.