Д-р Красимира Атанасова - Специалист кардиология

5563
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Красимира Атанасова – завършва МУ Варна. Има придобити специалности по вътрешни болести и кардиология. Притежава сертификат за ЕхоКГ.

Д-р Красимира Атанасова завършва медицина през 1984г. във ВМИ Варна.  Защитава специалности по вътрешни болести и кардиология. Работила е като ординатор в кардиологично отделение на МБАЛ „Св. Пантелеймон“ Ямбол от 1984г. до 1998г.

От 1998г. до 2008г. е началник интензивно терапевтично отделение.

От 2008г. до 2011г. заема длъжността началник кардиологично отделение в МБАЛ Св. Пантелеймон Ямбол, а от 2011г. до 01.07.2022г. е началник кардиологично отделение в СБАЛК Ямбол.

Работила в доболнична  помощ на частен кардиологичен кабинет до 2000г. След здравната реформа, освен в болница е работила с РЗОК на индивидуална кардиологична практика,  впоследствие на кардиологичната практика в медицински център Дианамед към МБАЛ Св. Пантелеймон.

От 01.01.2011г. Д-р Атанасова е на кардиологична практика в КМЦ ЕООД Ямбол до 15.06.2022г.

От 29.06.2022г. има сключен договор с РЗОК Ямбол за кардиологичната си практика в кабинет на ул. Видин 30, оборудван със съответната медицинска апаратура за специалността.

Тя е член на БЛС, на Българско кардиологично дружество и на Европейско кардиологично дружество.

  • Д-р Атанасова работи с пациенти от Ямбол и Ямболска област, както и от Елхово, Тополовград, Стралджа, Сливен, Бургас, Айтос, Котел и Нова Загора.
  • 38 години стаж по специалността
  • Работи с РЗОК и предлага частни прегледи.
  • Предлага частни прегледи извън работно време.

Началник отделение по „Обща кардиология“ в СБАЛК Ямбол.


Преглед при кардиолог

Преглед при кардиолог при пациенти със следната симптоматика: болка зад гръдната кост и/или сърдечната област, недостиг на въздух, болка в гърдите, уморяемост при обичайни или леки физически усилия, смущения в сърдечния ритъм, сърцебиене или бавен пулс, нощен задух, причерняване пред очите, епизоди на загуба на съзнание, за лечение на високо артериално налягане или при колебания на арт. налягане, световъртеж, дислипидемия.

УСЛУГИ:

Електрокардиограма
Ехокардиография
Холтер ЕКГ
Предписване на терапия
Холтер за артериално налягане
Предоперативни консултации
Консултация за ТЕЛК

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.