Д-Р ИВЕТ РАЙЧЕВА – АГ профилактика и лечение - София

7196
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Ивет Райчева е специалист акушер-гинеколог. Завършва Медицинска академия – София през 1985 г. Специализира акушерство и гинекология в Университетска болница Майчин дом. Преминава допълнителни обучения в чужбина: онкогиникология и проследяване на бременност.

Следдипломни квалификации:
– АГ профилактика и лечение
– Колпоскопия
– Оперативна гинекология
– Лапароскопия
– Ултразвукова диагностика в акушерството и гинекологията

Услуги:
– Гинекологини прегледи
– Проследяване на бременност
– Диагностициране, проследяване и лечение на всякакви патологични отклонения в бременността
– Колпоскопия
– Женска консултация
– Водене на раждане – нормално, патологично и оперативно
– Ултразвукова диагностика
– Оперативна дейност в областта на акушерството и гинекологията

ДОПЪЛНИТЕЛЕН АДРЕС:

гр. София, ул. Здраве 2, СБАЛАГ „Майчин дом“

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.