д-р Емилия Стоянова - Обща дентална медицина гр. Асеновград

7566
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Емилия Стоянова е стоматолог, практикуващ в град Асеновград. Като специалист тя предлага широка гама от дентални дейности:
- профилактични прегледи
- терапевтично лечение
- кариес,пулпит
- периодонтит
- почистване на зъбен камък с ултразвуков апарат и air flow
- детска стоматология
- хирургия
- екстракция на зъби
- ортопедично лечение
- коронки, мостове, протези
- ортодонтско лечение с миофункционални апарати

Д-р Емилия Стоянова предлага лечение с прозрачни алайнери:

Прозрачните алайнери (шини) са съвременната алтернатива на старите брекетинезабележими, снемаеми алайнери, изработени от безопасен термопластичен материал, които носите върху зъбите си за много по-кратък период от време (стандартно 3-6 месеца). Те неусетно подравняват зъбите Ви, генерирайки микродвижения на зъбите към желаната позиция.

Резултатът е перфектно подредени зъби без следа от дискомфорт и със следните предимства:

- Незабележими. Изработени от прозрачна пластмаса, незабележима от околните.

- Снемаеми. Комфорт по време на хранене и миене на зъбите.

- Индивидуализирани. След вземане на прецизен отпечатък на захапката.

- Хигиенични. Лесно почистване, безкомпромисна устна хигиена.

- Комфортни. Без метални винтове и кукички.

- За всяка възраст. Няма възрастови ограничения за лечение с прозрачни алайнери.

Кабинетът е оборудван със съвременна апаратура и се работи с висококачествени материали, което е гаранция за качеството на зъболекарските услуги.

Работно време:
понеделник до четвъртък от 9:00 до 12:00 и от 15:00 до 18:00ч.
петък от 9:00 до 12:00ч.
събота и неделя - почивни дни

Кабинетът работи с договор с НЗОК

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.