Д-р Екатерина Нанова – Личен лекар, педиатър и шуслеров терапевт гр. София

56760
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Нанова е специалист общопрактикуващ лекар,педиатър и шуслеров терапевт.
Адрес на практика: гр. София, ул. “Христо Батанджиев” 60 и ул. “Ген. Стефан Тошев” 15 – 17 ( XX ДКЦ- кв. Красно село). В момента набира пациенти в кабинет 241 на XX ДКЦ.
GSM 0888 36 77 42

Д-р Нанова работи с НЗОК. Има богат опит с пациенти от 0 до 100 години и намира индивидуален подход към всеки от тях.

ДЕЙНОСТ

– клинични прегледи
– назначава терапия
– проследява здравословното състояние на хронични заболявания
– назначава необходими изследвания
– при необходимост домашни посещения
– профилактични прегледи на деца и възрастни
– води детска консултация
– прилага хомеопатична и шуслерова терапия (особено при деца)
– издава медицински направления
– издава медицински свидетелства, удостоверения за здравословно състояние и други необходими медицински документи

Д-р Нанова набира пациенти в 241 кабинет на XX ДКЦ всеки месец за новородени и пациенти от провинцията. За живущи в София през м. юни и м. декември.

работно време:
четни: 13:30-19:30
нечетни: 7:30-13:30

При отстъствие на д-р Нанова или в извън работен график, пациентите се приемат в 20то ДКЦ в денонощен спешен център Гален 21 - 0867304081.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.