Д-р Дора Аргирова – Зъболекар, естетичен стоматолог - гр. Варна

1483
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Дора Аргирова е много опитен зъболекар от Варна с дългогодишен стаж и безупречна репутация, работеща с най-съвременното оборудване на достъпни цени!

Кабинетът по дентална медицина на Д-р Аргирова предлага комплексна стоматологична (дентална) помощ, започваща от диагностика, профилактично лечение, консервативна стоматология, протетична стоматология, козметична стоматология и имплантология.

В течение на дългогодишната си стоматологична практика, над 30 години, д-р Аргирова активно обслужва пациенти от цялата страна и чужбина, които я търсят във връзка с най-различни случаи.

Болката е това, което в много случаи води пациента, а страхът е това, което го възпира. В зъболекарски кабинет д-р Дора Аргирова ще забравите и за двете. Ще се потопите в уютна обстановка и индивидуален подход към всеки пациент. Целта на нашите стоматологични услуги е да ви направи щастливи, спокойни и доволни. Перефектно качество и гаранция за всяка изпълнена дейност ви очакват.

Д-р Аргирова е преди всичко човек, перфекционист с 33 годишен медицински стаж зад гърба си, като многогодишният и опит неминуемо я сблъсква с не малко трудни случаи. Съвестна и отговорна в работата си, може да се каже, че нейните посетители във времето са не клиенти, а пациенти.

В случай, че се нуждаете просто от пломба на зъба, можете да разчитате, че в стоматологичният кабинет на Д-р Аргирова се работи с най-качествените материали. Ако се налага кореново лечение, то тук ще ви го направят с най-добрия и надежден метод за това – латерална кондензация.

Ако пък например се нуждаете от естетика, за Вас най-добрите възможности са избелване на зъбите, циркониеви корони и мостове с гарантирано високо качество, както и керамични фасети.

 

Ако се налага, ще ви се предложат и алтернативни методи за лечение – всеки случай е индивидуален. Например, комбинирано лечение с металокерамика, импланти, както и моделно-лети протези, съвременни протези от термо сен

Вече може да се изработи и титан керамика, гарантираща най-висока здравина на конструкциите с абсолютна биологична поносимост.

Кабинетът разполага и с лазер последно поколение за лечение на грануломи и кисти, както и с интраорална камера.

Абсолютен приоритет в лечебния план на пациентите в денталния кабинет е сигурната и гарантирана дезинфекция и стерилизация. За това разполагаме с LED лампа (Philips) за дезинфекция на накрайниците на машината против всички възможни заразни причинители (вкл. ХИВ и Хепатит). Това се извършва задължително пред пациента. Стерилността за нас е приоритет и пациентите могат да бъдат напълно спокойни!

Курсове и семинари, който  д-р Агирова е преминала успешно, може да видите тук:

https://dentalargirova.com/za-men/

Списък на предлаганите зъболекарски услуги

 

Естетична стоматология

Избелване на зъби

Порцеланови фасети

Фотополимерни фасети

Ювелирна стоматология

Терапия

Лечение на кариеси (пломби от фотополимер)

Лечение на пулпити и периодонтити със съвременен метод – латерална кондензаиция.

Ортопедия

Циркониеви корони и мостове.

Корони от чиста керамика

Фасети от чиста керамика

Стъклени подпори на мястото на липсващ зъб

Металокерамични корони и мостове

Снемаеми моделно лети протези с лети куки

Снемаеми моделно лети протези със специални средства за задържане – стави, телескоп корони, траверси

Моделно лети протези с телескоп корони

Частични и цели плакови протези

Временни пластмасови корони

Бленд корони и мостове по системата Адапта

Хирургия

Екстракция на еднокоренови зъби

Екстракция на многокоренови зъби

Инцизия на абсцеси и флегмони

Пародонтология

Лечение на гингивит и пародонтит

Почистване на зъбен камък и налепи с ултразвук, сода и полиране на зъбите

Детска стоматология

Лечение на кариеси

Лечение на пулпити и периодонтити

Силанизиране (запълване на дълбоки фисури)

Физиотерапия

Лечение с лазер

Безплатни услуги за пациенти на кабинета:

Временно и постоянно циментиране на временни и постоянни конструкции, изработени в кабинета.

Дренажи

Сваляне на стари пломби

Изписване на рецепти

Сваляне на конци след екстракция

Заплащането се извършва на всеки етап от общото лечение, а не еднократно.

Кабинетът на Д-р Дора Аргирова работи с Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК).

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.