Д-р Дора Аргирова – Зъболекар, естетичен стоматолог - гр. Варна

2463
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Дентална Практика Д-р Дора Аргирова
Д-р Дора Аргирова
Опитен стоматолог от Варна с дългогодишен стаж и безупречна репутация, работеща с най-съвременното оборудване на достъпни цени!

Бактерицидна лампа за цялостна дезинфекция на кабинета против всички възможни заразни причинители – вируси и бактерии
Съвременни фрез протези, моделно лети протези, термосенз и други
CAD/CAM Технология, Циркониеви Корони и Фасети
Стъклени подпори вместо импланти
Лазер
Плазмолифтинг
Японска Апаратура за Коренови Канали
Кабинетът на Д-р Дора Аргирова работи с Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК).
30+ години опит
Гаранция на услугите

Услуги :
Естетична стоматология
Терапия
Ортопедия
Хирургия
Титанкерамика
Интраорална камера
Пародонтология
Плазмолфитинг
Физиотерапия

Кабинетът е модерно оборудван със съвременни машини и апарати, работи се с висококачествени материали и методики, които гарантират отлични резутати на провежданото лечение.

Допълнителни контакти:
https://dentalargirova.com/

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.