Д-р Дора Андреева – Дерматолог София

5006
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Дора Андреева практикува като специалист по кожни и венерически болести в град София. Д-р Дора Андреева е специалист дерматолог с дългогодишен опит в областта и предлага широк спектър от дерматологични услуги.

Д-р Андреева предлага на своите пациенти лечени на акне и кожни инфекции, премахване на доброкачествени кожни образувания, диагностика и лечение на кожни и венерически болести.

Доктор Андреева практикува като дерматовенеролог в град София. Кабинетът по дерматологични и венерологични болести е оборудван с необходимите техника и уреди, помагащи за по-точното диагностициране и лечение на кожни болести.

Доктор Дора Андреева има богат опит в областта на венерологията. Предлага на своите пациенти професионални консултации за предпазване от венерически болести, предавани по полов път.

ДЕЙНОСТ:

  • медикаментозно и лазерно лечение на акне
  • премахване на брадавици, бемки, фиброматозни възелчета
  • консултация и лечение на промени по ноктите и космите
  • консултация при лечение на туморни образувания – доброкачествени и злокачествени
  • диагностика и лечение на кожни вирусни и бактериални инфекции
  • лечение на заболявания по скалпа и косата – косопат, оплешивяване, себорея

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.