д-р Димитър Христов Тончев - Уролог

7491
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Завършва медицина през 1980г. във ВМИ Повдив. През 1984г. взема специалност по Урология.

Специализации в МА София и Пирогов. Курсовете са по „Спешна урология”, „Детска урология”, „Онко урология”, „Ендоурология”, „Уролитиаза”, „Андрология и сексология”.

През 1999г. получава сертификат за Коремна ехография от Тракийския университет Стара Загора.
През 2007г. - специалност по Здравен мениджмънт от ВМИ Пловдив.
През 2011г. - курс по Андрогогия.

Учавства в много симпозиуми и конгреси по Урология.

От 2000г. работи към МЦ Панацея Харманли със Здравната каса.

Има частен кабинет в Хасково на бул. „Раковски” 9 а/комплекс Минерал/.

Работно време:

Хасково, бул. Съединение 49 - МБАЛ - Хасково
Понеделник и петък: 08:00 - 13:00 часа
Вторник, сряда и четвъртък от 08:00 - 17:00 часа

Харманли, бул. България 56 - МЦ Панацея
Понеделник и петък: 14:00 - 18:00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.