Д-р Димитър Йончев, Д-р Бонка Йончева и д-р Атанас Йончев - акушеро-гинекологичен кабинет - Пловдив

11628
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Димитър Йончев е водещ акушер-гинеколог в гр. Пловдив.
Д-р Атанас Йончев работи и по здравна каса в МЦ "Плама" в гр. Пловдив (всеки четвъртък). За записване на тел. 032648020.

Д-р Димитър Йончев и д-р Атанас Йончев извършват прегледи и операции също и в УСБАЛ АГ „Селена“ гр. Пловдив

Можете да се свържете с д-р Атанас Йончев на посочения тел: 0886705864.

Предлагани услуги:

- Женска консултация
- Раждане – нормално и по оперативен път (секцио)
- Гинекологични операции
- Ендоскопски (безкръвни) операции
- Ехография на гинекологично болни и бременни жени – 4D
- Фетална морфология
- Колпоскопия и онкопрофилактични прегледи
- Детско – юношеска гинекология
- Ехография на млечни жлези
- Еластография на гърди

Допълнителен адрес:
гр. Пловдив, бул. „Пещерско шосе“ 80, УСБАЛ АГ „Селена“

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.