Д-р Дафина Тачова - Детски пневмолог и фтизиатър, Педиатър, Социална медицина и здравен мениджмънт, Благоевград МК Симпатия

11844
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Дафина Тачова - Детски пневмолог и фтизиатър, Педиатър, Социална медицина и здравен мениджмънт, Благоевград, МК Симпатия

Д-р Дафина Тачова - специалист по Детски болести, Детска пневмология и фтизиатрия, Социална медицина и здравен мениджмънт.

Тя работи в медицински комплекс „СИМПАТИЯ”:

  1. В Симпатия” ООД – Групова практика за първична медицинска помощ, която е база за обучение на специализанти по "Обща медицина".

          В пациенската листа на практиката има здравно осигурени лица от всички възрастови групи. Лекарите, които работят в „Симпатия” ООД ГППМП са високо квалифицирани, с богат професионален опит:
- д-р Илияна Илиева-Димитрова – специалист по Обща медицина и Хомеопатия;
- д-р Снежина Илиева - специалист по Обща медицина;
- д-р Людмила Миховска - специалист по Обща медицина;
- д-р Дафина Тачова - специалист по Детски болести, Детска пневмология и фтизиатрия и Социална медицина и здравен мениджмънт (работи като Управител на лечебното заведение и нает общопрактикуващ лекар).
          „Симпатия” ООД ГППМП осигурява амбулаторна дейност от 07:30 до 18:30 ч. без прекъсване, като при желание пациентът на практиката се обслужва на момента от дежурните лекари, независимо в чия пациентска листа се намира. В този 11-часов интервал се осъществяват прегледи, здравна промоция и профилактика, диспансеризация и рехабилитация по договор с НЗОК, както и медицински дейности срещу заплащане на неосигурени лица и такива извън пациентската листа на практиката. Извършват се назначения на изследвания, медицински дейности и манипулации, експертиза на временна нетрудоспособност, издаване на документи във връзка с дейността по осъществяване на медицинска помощ, насочване на пациенти за консултативна и болнична помощ. Лекарите работят по програмите „Детско здравеопазване” и „Майчино здравеопазване”, по преценка извършват домашни посещения. При необходимост пациентите могат да се възползват от наличието на специалист по Хомеопатия сред екипа.

Неотложни прегледи в часовете 20:00-07:30 и през почивните дни - в дежурен кабинет по договор с МДЦ ”Рубидент Медика” ЕООД.

    2. В „СИМПАТИЯ – Индивидуална практика за специализирана медицинска помощ по Детски болести и Детска пневмология и фтизиатрия” ЕООД

Д-р Дафина Тачова като специалист по Детски болести  осъществява диагностика, лечение, рехабилитация и наблюдение на деца от 0 до 18 год., консултации, профилактика и диспансеризация по договор с НЗОК, както и срещу заплащане при извършване на медицински дейности по желание на родителите.

Д-р Дафина Тачова като специалист по Детска пневмология и фтизиатрия осъществява по договор с НЗОК и срещу заплащане:

  • Консултации на деца с неясни, рецидивиращи и продължителни симптоми от страна на дихателната система: задух, стридор, цианоза, свиркащо дишане, тахипнея, кашлица.
  • Диагностика, лечение и проследяване на деца с Пневмонии, Бронхиална астма, алергични заболявания, вродени аномалии на трахеобронхиалното дърво, гръдния кош и белодробния паренхим.
  • Диагностика, лечение и проследяване на деца с Туберкулоза.
  • Извършва функционална белодробна диагностика.
  • Работи по обучителна програма: „Детска астма”

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.