д-р Владислава Разсолкова - специалист по психиатрия, детска психиатрия

38369
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Владислава Разсолкова.
Завършено медицинско образование през 1994 г. в Медицинска академия гр.София. С придобита специалност по "психиатрия" през 2002 г. и специалност по "детска психиатрия" през 2004 г. - Медицинска академия, гр.София.

От 1995 г. Работи като психиатър в Психиатрично отделение на МБАЛ "Д-р.Н.Василиев" АД, гр.Кюстендил, като от 2008 г. е началник на отделението по психиатрия. Има и индивидуална практика като специалист психиатър и диткси психиатър в кабинет 218 в сградата на поликлиниката в гр.Кюстендил с адрес:
гр. Кюстендил, ул. "Яворов" 6.
Работно време: От понеделник до четвъртък от 14 до 18 ч.

Кабинета има договор с РЗОК и се извършват прегледи и лечение на деца, юноши и възрастни с Направление номер 3 за консултация с психиатър / код 18/ или детски психиатър /код 38/, консултации на родители, диагностични и експертни оценки за ТЕЛК на деца и възрастни, както и документация /амбулаторни прегледи и етапни епикризи/ за ползване на социални услуги и ресурсно обучение на деца със специфични образователни потребности.

Платени прегледи и възможност за консултиране онлайн /skype / при предварително записване. Член е на Българската психиатрична асоцация и на Българската, Европейската и Световната асоциации за детско юношеска психиатрия.

Участвала е като експерт и консултант на ДАЗД по проекти свързани с детското здраве, грижа и деинституцонализация. С експертиза и в съдебната практика при оценка на деца и семейства, училищно функциониране, родителски капацитет, необходимост от специализирани интервенции и консултиране, съобразно заявения проблем.

 

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.