Д-р Венета Георгиева - Veneta George Dental Clinic - Стоматолог Пловдив

6255
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Венета Георгиева е родена на 16 декември 1991г. в гр. Свиленград.

През 2010г. завършва езикова гимназия "Проф. д-р Асен Златаров" в гр.Хасково, с усилено изучаване на немски и английски език. В момента д-р Георгиева владее 5 езика.

През 2016 завършва дентална медицина в Медицински университет гр. Пловдив.

Придобива следдипломна квалификация в областта на естетиката. Взима участие в много обучения, конгреси и стоматологични симпозиуми в България и чужбина.

Д-р Георгиева предлага ортодонтско лечение за деца и възрастни.

Член е на БЗС.

Обича да пътува със семейството си и да се осъвършенства в сферата на денталната медицина.

Veneta George dental clinic e нова, модерна клиника, действаща в сферата на стоматологията и естетичната медицина, проект на д-р Венета Георгиева. Осигуряването на комфорт и качество на лечението е основен приоритет. Клиниката е оборудвана с високотехнологична апаратура, която е гаранция за безопасност, безболезненост и отлични резултати.

Разположена в центъра на град Пловдив, денталната клиника ви предлага лечение в следните направления:

✔     Естетична стоматология
✔     Кариесология и ендодонтия
✔     Ортодонтия
✔     Имплантология
✔     Протетична стоматология
✔     Пародонтология
✔     Детска стоматология
✔     Естетична дерматология

Подробна информация за метода Плазмолифтинг, неговото приложение и ефекта може да откриете ТУК

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.