Д-р Велчо Велев - Алерголог Пловдив

7166
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Велчо Велев е медицински специалист по клинична алергология и вътрешни болести с доказан медицински опит.
 
Д-р Велев работи в своя кабинет в гр. Пловдив, кв. Кършияка, ул. Мизия 8 и в МБАЛ „Свети Георги”, бул. „Васил Априлов“ 15.

Първичната консултация при д-р Велев включва:
Подробно обсъждане на историята на алергията и на заболяванията на пациента и медицински преглед. На него се извършват някои основни диагностични тестове и кожно-алергични тестове. Прилага провеждане на хомеопатично лечение.

Д-р Велев работи само с предварително записан час на посочените телефони 0889305041 и 032603572. Кабинета не работи с НЗОК.

ДЕЙНОСТИ:
- бронхиална астма
- алергичен ринит
- атопичен дерматит
- уртикария
- хранителна и медикаментозна алергия
- контактен дерматит
- поленов риносинуит
- конюктивит
- инсект - алергия

Допълнителни контакти:
гр. Пловдив, МБАЛ „Свети Георги”, бул. „Васил Априлов“ 15

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.