Д-р Васил Йорданов - Стоматолог град Добрич

2419
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Васил Йорданов е специалист по дентална медицина в град Добрич.
В стоматологичния си кабинет, специалистът извършва пълно дентално обслужване на пациенти от всички възрасти.

ДЕЙНОСТ:

стоматологични прегледи;
физиотерапия с лазер;
почистване зъбен камък;
поставяне мостове и коронки;
лечение кариес;

Кабинета на д-р Йорданов е оборудван с най-съвременна дентална техника на високо ниво.

Д-р Васил Йорданов завършва висшето си образование в МУ-Варна през 2019 година, степен магистър по Дентална медицина. Той взема участие в редица научни форуми и практически курсове като допълнителна квалификация в България и чужбина.
- участие в пети Черноморски симпозиум за млади учени в сферата на Биомедицината 2017 с тема 'Орална манифестация на системни заболявания'
-участие във втория национален конгрес по обструктивна сънна апнея и хъркане 2016 с тема ' Скрининг и цялостна оценка за дихателни нарушения, свързани със съня' .
-участие на световения конгрес по сънна апнея в Прага 2017 с тема ' Връзка между бруксизъм , болки в темпоро-мандибуларната става и тинитус'
Стаж на д-р Васил Йорданов:
- стаж по Орална и Лицево-челюстна хирургия в Първи Московски Държавен Медицински университет, гр. Москва.
- стаж по Дентална медицина в Северозападен държавен медицински университет И. И. Мечникова, гр. Санкт Петербург.

Д-р Васил Йорданов има интереси в областта на подвижно и неподвижно протезиране, кариесология, ендодонтия и естетична дентална медицина.

Член на БЗС

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.