Д-р Василена Тошева – Специалист Физикална и рехабилитационна медицина

5290
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Василена Тошева е физиотерапевт в София с над 20 години опит. Завеждащ отделение по физикална терапия към МБАЛ Люлин. Завършва Медицински университет София през 1994г. Своята специалност Физикална и Рехабилитационна медицина придобива през 2007г.

– Курсове по лазертерапия, постизометрична релаксация (ПИР), електростимулация и електродиагностика;
– Участие в научни конгреси и конференции по специалността.

От 1995г. до 2001г. Д-р Тошева работи в звеното за неотложна помощ на ДКЦ 28.
От 2003 г. до 2007 г. специализира физиотерапия в УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ.
От 2010г. до момента практикува в МБАЛ Люлин.

Владее английски и немски език.

Дейност

  • Лазер терапия
  • Постизометрична релаксация
  • Електростимулация
  • Eлектродиагностика
  • Заболяване на гръбначния стълб
  • Договор с НЗОК

Работно време
От понеделник до петък – 8.30-15.00 часа

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.