Д-р Валентина Майсторова - Психиатър, Психотерапевт Пловдив

19898
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Валентина Майсторова е специалист с дългогодишен опит в областта на душевното здраве. Притежава специалност по психиатрия и семейна психотерапия.
Терапевтичната насоченост е в областта на депресивни, тревожни разстройства, зависимости, хранителни разстройства при възрастни и юноши.
Работи с емоционални и поведенчески проблеми при деца и юноши.
Семейни и брачни консултации при трудности във взаимоотношенията, житейски кризи.

Предлага дистанционни онлайн консултации.
Работи с предварително записване на телефон и Вайбър: 0888 528 044
Адрес: гр. Пловдив, ул. "Петко Д. Петков" 23 ет. 4 -Медицински център Гранд
Работно време: от понеделник до петък - от 11:00ч.- 18:00ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.