Д-р Бойко Жечев - Стоматолог Бургас

15571
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Бойко Жечев е специалист по дентална медицина, практикуващ на територията на гр.Бургас.

Д-р Жечев е професионалист с богат опит и дългогодишна практика в стоматологията.

Той предлага на своите пациенти пълна гама дентални услуги.

Кабинетът на д-р Жечев е оборудван със съвременна и висококачествена апаратура.

Услуги:

- Стоматологични услуги
- Безболезнено лечение на зъби
- Запълване на коренови канали
- Детска стоматология
- Ортопедия
- Парадонтология
- Ултразвуково почистване на зъбен камък
- Дентална рентгенография /зъбни рентгенови снимки/
- Екстракция на зъби

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.