Д-р Анета Аничкина - Психиатър гр. София

16412
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Анета Аничкина е специалист по психиатрия - психиатър-психотерапевт, личен и семеен консултант на свободна практика.

Д-р Анета Аничкина е специалист психиатър в София с над 45 години опит. Извършва диагностика и лечение на голям набор психични разстройства - тревожни и депресивни състояния, психози, деменции и други психотични разстройства, биполярно афективно разстройство, шизофрении, хранителни разстройства, зависимости. Д-р Аничкина преглежда деца над 15 годишна възраст.

Завършва Медицински университет София през 1977 г. Своята специалност Психиатрия придобива през 1982 г.
- От 1980 г. до 1981 г. специализация Индивидуално обучение в Катедра по Психиатрия към Медицински университет София;
- Член на Български лекарски съюз, Българска психиатрична асоциация и Колегиум частна психиатрия;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността;

Специализирала е ФРКТ в различни европейски центрове и обучителни програми и форуми на ЕАКТ и работи по този начин от 1994 година.

Диапазон на професионална дейност:
- Панически разстройства
- Обсесивно-компулсивни разстройства
- Генерализирана тревожност
- Посттравматични стресови разстройства
- Депресии
- Биполярни афективни разстройства
- Шизофрении
- Хранителни разстройства - Анорексия, Булимия
- Психиатрична експертиза за пред нотариус

Работно време: 
понеделник, сряда и петък от 09.30 ч. до 13.30 ч.
вторник и четвъртък от 15.00 ч. до 18.00 ч.

Телефон за записнване за консултация 02/ 980 41 62
всеки работен ден от 09.30 ч. до 18.00 ч. петък от 09.30 ч. до 13.30 ч.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.