Д-р Андриан Лалков - личен лекар кв. Надежда

5797
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доктор Андриан Лалков практикува като специалист по обща медицина и вътрешни болести в град София, кв. Надежда.

Лекарят извършва комплексни профилактични прегледи, диагностика и лечение на заболявания засягащи вътрешните органи.

Семеен лекар Лалков предлага на своите пациенти извършване на необходимите клинични прегледи, поставяне на диагноза, назначаване на терапия и проследяване на лечението на болния.

Допълнителни квалификации:

  • Здравно консултиране на населението
  • Курс по Обща Медицина-ФАР
  • Мениджъмънт по управление на здравните грижи.

В случай на здравословен проблем не се колебайте да се обърнете към доктор Лалков за консултация, болнично или домашно лечение, изследвания и предписване на медикаментозно лечение.

Доктор Адриан Лалков извършва следeне на физическото развитие на детският организъм, както и лечение на заболявания при деца и възрастни.

УСЛУГИ:

- Годишни профилактични прегледи
- Имунизации
- Първичен преглед
- Вторичен преглед
- Насочване към специалист и издаване на направления
- Лечение на заболявания
- Изписване на лекарствени продукти
- Детска проследяваща профилактика
- Проследяване на общото състояние, на пациента
- Проследяване на хронични заболявания

Работно време:

Понеделник- 15:00-20:00
Вторник-15:00-20:00
Сряда- 15:00-20:00
Четвъртък- 15:00-20:00
Петък - 15:00-20:00

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.