Дрогерия Здраве от природата

32626
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

В дрогерията има голямо разнообразие на продукти за засилване на имунната система, което е от изключително важно значение в сегашната епидемиологична обстановка.
Ето някои от най-често използваните природни продукти:
-Клеева тинктура-прополис, пчелно млечице, сребърна вода, астрагал (орлови нокти или клинавиче), ехинацея, котешки нокът, риган, бъз, бъзак, чесън, левурда, джинджифил, куркума, сибирски жен шен (елеутерокок), мравчено дърво-pau D'Arco, спирулина, хлорела, коприва, карамфил, полски хвощ, мащерка, маточина, гинко, Върбинка и много други български билки. Витамини и минерали:
-Витамин C - естествен от шипка, ацерола, цитрусови плодове. -Витамин D3,
-Омега 3-рибено масло, ленено масло, конопено масло, кимионово масло, масло от шипка, кокосово масло, цинк, селен, магнезий и не на последно място пробиотици, които са основни за изчистване и поддържане на добър баланс в стомашно чревния тракт

 

В дрогерия "Здраве от природата" ще намерите голямо разнообразие на билки, билкови продукти и хранителни добавки от България и други страни.


Работи се само със сериозни производители, на които продуктите са с доказано и одобрено качество.


В дрогерията, ако желаете, може да ви бъде направена консултация от специалист в областта на фитотерапията за най-правилното лечение или профилактика на даден проблем.


В дрогерия "Здраве от природата" се приготвят и Бахови капки от бахов терапевт. Баховата терапия може да окаже изключително добро влияние върху психо-емоционалното и физическо състояние на човека. Силните емоции, страхове, стрес, притеснения, депресии, с които не можем да се справим са причина за развитие на много заболявания. Един от най-простите, ефективни и безвредни методи за лечение на душевното състояние е лечението с цветните есенции на д-р Бах. Те въздействат директно върху енергийната ни система и имат силно положително влияние на емоционално и физическо ниво.

Вече и на новият ни уебсайт - http://zdraveotprirodata.net, който замества стария ни такъв - http://zdraveotprirodata.bg.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.