Проф. Тошо Балабански - Кардиолог гр. София

7004
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Д-р Тошо Балабански е завършил медицина в София.

В Национална кардиологична болница работи от 1990 г.

Специалности по вътрешни болести и кардиология. Експертно ниво и 25 години практика в областта на инвазивната електрофизиология на сърцето.

Краткосрочна специализация в Япония. Гост-изследовател в Норвегия.

Има над 60 научни труда в областта на ритъмните нарушения на сърдечната дейност и над 80 публикации в български и международни научни списания.

Член на Европейската асоциация за сърдечен ритъм (European Heart Rhythm Association).

Три номинации за елитен рецензент на научни статии в списание EUROPACE.

Дългогодишен ръководител на Отделение по електрофизиология в Национална кардиологична болница, София.

Проф. Тошо Балабански е председател на изпитна комисия по интервенционална електрофизиология.

Автор на книгата „Клинична електрофизиология и лечение на сърдечните аритмии“

За записване на час за консултация с Проф. д-р Тошо Балабански, моля да се свържете на телефон - (02) 9213 250 - от понеделник до петък (между 11 и 13 ч.)


До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.