Доц. Пенка Николова

10553
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. Пенка Николова
Вътрешни болести, Пулмолог (Белодробни болести)

Доц. Николова е утвърден специалист пулмолог с над 40 години трудов стаж по специалността и доктор на науките с над 100 научни публикации.

Образование

Магистър по медицина към Медицински факултет при Медицинска академия София - 1974 г.;
Аспирантура към Научен институт по пневмология и фтизиатрия София - 1979 г.;
Специалност по вътрешни болести към Медицинска академия София - 1984 г.;
Специализация във Франция - 1985 г.
Придобита специалност по Пневмология и Фтизиатрия към Медицинска академия София - 1986 г.;
Придобита специалност по Фармакология към Медицинска академия София - 2002 г.;
Магистър по здравен мениджмънт към Медицинска академия София - 2005 г.

Допълнителни квалификации

Член на Българския лекарски съюз от 1974 г.;
Член на Българското дружество по белодробни болести от 1980 г.;
Член на Европейското респираторно дружество от 1990 г.;
Член на Европейската асоциация по Алергология от 2000 г.

Биография
От 1975 г. до 2003 г. доц. Николова работи като завеждащ клиники в СБАЛББ Св. София. От 2003 г. до 2017 г. е управител на Медицински център за специализирана извънболнична медицинска помощ по белодробни болести, а от 2017 г. до момента доц. Николова работи в ДКЦ Конвекс.

Доц. Николова владее английски, френски език и руски език.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.