Доц. Марин Георгиев, дм - Урология гр. София

10377
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. Марин Георгиев, дм е специалист по урология. Има придобита специалност и по Социална медицина и здравен мениджмънт. Доц. Марин Георгиев извършва Лапароскопски операции при рак на простатата.

 


Приема пациенти в Клиниката по Урология към УМБАЛ Александровска в град София.


Приемно време:


Понеделник 07:30 - 15:00 часа
Вторник 07:30 - 15:00 часа
Сряда 07:30 - 15:00 часа
Четвъртък 07:30 - 15:00 часа
Петък 07:30 - 15:00 часа
Доц. Георгиев практикува и в Отделение по урология към Медицински Комплекс Доверие в град София.


Работно време:


Понеделник 15:30 - 19:30 часа
Вторник 15:30 - 19:30 часа
Сряда 15:30 - 19:30 часа
Четвъртък 15:30 - 19:30 часа
Петък 15:30 - 19:30 часа

 

Допълнителни контакти


гр. София, ж.к. Овча купел 2, ул. Фридрих Грюнангер 2 [виж карта]

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.