Доц. д-р Ценка Цанкова д.м. - Невролог гр. София

25918
ИЗТЕКЪЛ АБОНАМЕНТ

Доц. д-р Ценка Цанкова д.м. е специалист по неврология.
Приема пациенти в Медикодентален център ИСУЛ "Царица Йоана" в град София.

ДЕЙНОСТИ:

- Прегледи в Медико-дентален център ИСУЛ
- Прегледи по Здравна каса

Приемно време:
от понеделник до петък - от 8:30 до 13:00 часа
Записвания на телефон:
02/ 9432516


Временен кабинет :

Исул поликлиника, ет 5, кабинет 503
вторник и четвъртък 09 - 12:30ч.

Предварително обаждане на мобилния номер.

До мен


Мобилното приложение "До Мен" е направено с цел да улесни максимално достъпът на потребителя до всички полезни, необходими и нужни за него услуги, като му осигури най-близка дестинация, придружена с навигация и контактна информация за търсената от потребителя услуга. Важното за нас е да създадем за потребителите на приложението удобство и комфорт при намирането, свързването и достигането на желаните от тях услуги.

Medical Organizer


Medical Organizer е софтуер, изграден специфично за всички клиенти на zdravenportal.com, за да оптимизира и улесни връзката между пациента и здравните специалисти.
Използвайки Medical оrganizer, имате възможността да структурирате графика си, да планирате и разпределяте безпроблемно ангажиментите си, да контролирате цялостния работен процес и да комуникирате изключително лесно с настоящите и бъдещи Ваши пациенти.

Вижте още...

Zdravenportal.com
най-функционалният и посещаван сайт за здравеопазване в България

Най-големият Здравен портал в България, предоставящ информация за всички новини, новости и иновации в сферата на здравеопазването, медицината и подържането на здрав дух и здраво тяло. Свързващ Ви с най-добрите доктори, лечебни заведения и ветеринарни клиники. Предоставящ Ви възможността за онлайн запазване на часове. Zdravenportal.com съчетава в себе си качество и дизайн, преплетени с максимално удобство и улеснено меню за потребители търсещи, бърза и удобна връзка за здравни услуги, съвети и специалистите и заведенията, които ги предлагат.